3 tips om af te vallen

Wil je wat kilo’s eraf na de quarantaine? Of gewoon fit en op gewicht blijven? Lees dan snel verder, want hier volgen verschillende tips om af te vallen.

Eet gezond en gevarieerd

Het is erg belangrijk om gezond te eten als je gewicht wilt verliezen. Denk hierbij aan groenten en fruit. Daarnaast is het ook belangrijk om te variëren in voeding. Gezond eten hoeft niet saai te zijn. Wissel gerust eens van ontbijt en probeer wat nieuws! Bovendien mag je echt nog wel eens een snack nemen, dat is helemaal niet erg.

Drink voldoende

Daarnaast is het belangrijk om voldoende te blijven drinken. Het is aan te raden om twee liter water per dag aan te houden. Hierdoor worden afvalstoffen afgevoerd en krijg je voldoende vocht binnen. Een tip is om een herinnering in je telefoon in te stellen, zodat je een bericht krijgt wanneer je weer een glas water, thee of koffie zonder suiker moet drinken.

Beweeg dagelijks

Tot slot is bewegen natuurlijk van belang om af te vallen. Door te sporten verbrand je calorieën en val je uiteindelijk af of blijf je fit en op gewicht. Veel mensen vinden sporten saai en zwaar. Hierdoor is het moeilijk om de eerste stap te zetten naar een gezondere levensstijl. Heb jij dit ook? Dit is de oplossing. Een slimme en toch leuke manier om in beweging te blijven is: trampoline springen. Tijdens het trampoline springen heb je bijna niet door dat je aan het bewegen bent en verbrand je ondertussen aardig wat calorieën. Een uur trampoline springen is namelijk al goed voor het verbranden van zo’n 498 calorieën. Beter kan niet, bewegen op een leuke manier en nog eens enorm veel calorieën verbranden.

 

Kortom, ook jij kunt afvallen! Eet gezond en gevarieerd, drink voldoende en koop die trampoline! Die zijn tegenwoordig nog goedkoop ook, dus haast je naar de trampoline winkel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *