Afslankpillen

Een dieet om af te vallen kan niet altijd genoeg zijn om het streefgewicht te bereiken. Daarnaast kan het dieet vervelend zijn, omdat er zo veel regels zijn. Er kan daarom gekozen worden voor het innemen van afslankpillen, zodat uiteindelijk toch het streefgewicht bereikt kan worden. De afslankpillen bevatten voedingsstoffen die helpen bij het verliezen van de kilo’s die graag verloren worden. De pillen kunnen op zichzelf genomen worden naast een gezond voedingspatroon, zodat er kilo’s verloren zullen gaan. Daarnaast kan er ook gekozen worden om de afslankpillen tijdens een dieet te nemen, zodat de resultaten aanzienlijk beter zullen zijn.

De pillen bevatten stoffen die helpen bij het verbeteren van de spijsvertering. Daarnaast zorgen de stoffen die hierin zitten vaak ook er voor dat het proces waarbij vet gebruikt wordt voor energie sneller gaat, zodat er sneller gewicht verloren zal gaan. Toch hebben deze afslankpillen soms ook bijwerkingen die niet altijd even gezond zijn. Daarom staat er in dit artikel meer informatie over deze verschillende soorten afslankpillen, welke resultaten zij hebben en of zij eventuele bijwerkingen hebben voor het menselijk lichaam.

Ali Afslankpillen

Alli is een afslankpil die tot nu toe twee jaar verkocht wordt in Nederland en bij verschillende apotheken en drogisterijen verkrijgbaar is. Deze afslankpil is daarnaast ook gewoon zonder doktersrecept verkrijgbaar waardoor deze dus door iedereen gekocht en gebruikt kan worden. Door Alli los te nemen of te combineren kan men minimaal 50% meer gewicht verliezen dan dat er normaal verloren zal gaan met of zonder dieet. De voedingsstoffen in deze pil helpen om de spijsvertering te verbeteren waardoor de voeding die binnenkomt sneller omgezet wordt in energie en het lichaam dus sneller de vetreserves zal raadplegen voor het verkrijgen van meer energie. Alli is daarnaast ook een afslankpil die helpt bij het afvoeren van afvalstoffen van het lichaam. Door het gebruik van deze afslankpil kunnen er dus goede resultaten op gebied van gewichtsverlies geboekt worden.

Xenical Afslankpillen

Daarnaast is er ook Xenical. Dit is een afslankpil die alleen verkrijgbaar is op recept bij een dokter. Deze afslankpil is geschikt voor eenieder die kampt met veel overgewicht en hierdoor dus hulp nodig heeft bij het afvallen. Deze afslankpil kan daarbij helpen. In Xenical zit een bestandsdeel genaamd orlistat. Deze stof zorgt ervoor dat het lichaam minder vet opneemt uit de voeding. Hierdoor kan het lichaam dus minder voeding verbranden en wordt deze dus sneller het lichaam uitgevoerd. Hierdoor zal het lichaam sneller overgaan op het verbranden van lichaamsvet waardoor er gewichtsverlies zal gaan optreden. Echter heeft Xenical ook bijwerkingen. Zo kan het voorkomen dat de stoelgang niet helemaal goed zal verlopen en hierdoor kan er dus vervelende winderigheid optreden. Omdat Xenical als afslankpil alleen verkrijgbaar is op doktersrecept moet er eerst een afspraak gemaakt worden met de dokter voor een gesprek. In dit gesprek moeten uiteraard eerst de argumenten waarom de afslankpil genomen zou moeten worden besproken worden. Alleen wanneer de dokter het er zelf mee eens is dat deze afslankpil kan helpen bij het verliezen van het vele overgewicht dan zal deze een recept uitschrijven voor het kopen van deze afslankpillen.

Cla Afslankpillen

Daarnaast is de afslankpil CLA ook verkrijgbaar in Nederland. CLA staat voor Conjugated Linoleic Acid. Dit betekent in het Nederlands geconjugeerd linolzuur. Dit bestandsdeel komt normaal gesproken alleen voor in eieren, melk en de meeste soorten vlees, maar wetenschappers hebben het voor elkaar gekregen deze te verwerken in een afslankpil. Tijdens het diëten kan het voorkomen dat er niet genoeg voedingsstoffen zijn om de spieren sterk te houden waardoor de spieren uiteindelijk afgebroken zullen worden. Door het nemen van CLA kan dit tegengegaan worden. Daarnaast stimuleert het de vetverbranding van het lichaam zodat er meer gewichtsverlies zal optreden. Daarbij komt ook nog dat het zogenoemde jojo-effect van het diëten tegengegaan wordt. Dit laatste houdt in dat men, wanneer men klaar is met diëten, niet weer alle verloren kilo’s gaat aankomen waardoor deze achteraf weer verloren moeten worden. CLA heeft echter wel bijwerkingen die na een korte tijd al op kunnen treden. Allereerst kan deze afslankpillen er voor zorgen dat men vaak misselijk is gedurende de dag wat erg vervelend kan zijn. Daarnaast kan het negatieve gevolgen hebben voor de darmen waardoor men last kan krijgen van diarree.

Conclusie:

Afslankpillen kunnen dus helpen bij het verhogen van het verlies van vet wanneer men aan het diëten is. Toch kunnen de bijwerkingen soms erg vervelend zijn waardoor het niet voor iedereen aan te raden is om de afslankpillen te nemen. Voordat men begint met het nemen van afslankpillen is het altijd slim om even een gesprek aan te gaan met een dokter. Die kan altijd helpen bij het adviseren van afslankpillen en meer vertellen over eventuele bijwerkingen die kunnen ontstaan door aandoeningen. Niet elk menselijk lichaam is hetzelfde waardoor sommige afslankpillen ook nog andere bijwerkingen kunnen hebben bij sommige mensen. Een gesprek is dus altijd aan te raden, zodat men hiervan van te voren op de hoogte is.