Afvallen? Gebruik deze 2 tips!

Het gewicht is voor veel mensen ontzettend belangrijk. Ondanks dat het maar een cijfer is, is het van enorme invloed op hoe we ons iedere dag voelen. Het gewicht wordt namelijk onlosmakelijk gekoppeld aan hoe gezond we ons voelen. Dit heeft niet alleen invloed op hoe we ons voelen, maar heeft ook veel invloed op ons eetgedrag door de dag heen. Om het juiste streefgewicht te bereiken dien je soms gewicht te verliezen. Daarom geven we je in deze blog drie tips die je kunnen helpen bij het verliezen van gewicht.

Eetmomenten

Als je wilt afvallen, dan zijn je eetmomenten ontzettend belangrijk. Er zijn verschillende manieren om af te vallen aan de hand van focus op eetmomenten. Als je door de dag heen een stuk of 7 à 8 keer iets eet, dan kun je dit aantal naar beneden proberen te schroeven. Je zult al snel merken dat je gewicht verliest omdat je minder vaak op een dag eet. Een andere manier om af te vallen middels verschillende eetmomenten is intermittent fasting. Hierbij wordt de dag in drie stukken geknipt, een periode waarin wel gegeten mag worden en twee periodes waarin niet gegeten mag worden. In de periode dat niet gegeten mag worden kan je lichaam in rap tempo vet verbranden en daarmee kilo’s verliezen!

Doe het samen

Afvallen is ontzettend moeilijk en daarom is het aan te raden om hier een partner in te zoeken. Deze hoeft niet per se met jou af te vallen, maar kan je hierin wel ondersteunen! Als je bijvoorbeeld alleen woont en hierdoor geen geschikte partner kunt vinden, dan kun je dit ook doen met een huisdier. Als jij ziet dat jouw hond afvalt door de speciale hondenbrokken die je hem voert, dan zal dit jou ook motiveren om je best doen! Wanneer je merkt dat jouw visie met betrekking tot afvallen werkt op jouw hond, dan zul je er ook eerder van overtuigd raken dat het ook voor jezelf zal werken. Als je niet weet waar je moet beginnen kun je gemakkelijk het hondenvoer online bekijken. Hier staat precies beschreven welke brokken wél en niet gezond zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *