Modifast

Modifast:
Modifast is een productlijn met afslankmethodes waarbij door middel van verschillende voedingsproducten en drankjes veel gewicht verloren kan worden. Modifast heeft vier verschillende afslankmethodes met daarin verschillende soorten voedingsproducten en drankjes. Deze afslankmethodes zijn bij velen populair, omdat zij een groot resultaat bieden. De voedingsproducten en drankjes zijn op smaak gebracht, zodat het lekker is om deze te drinken. Hierin zitten smaakstoffen om de voeding en drankjes smaak mee te geven. Hierdoor zijn de voeding en de drankjes in vele verschillende smaken verkrijgbaar.

De afslankmethode van Modifast die gebruikt kan worden wanneer men intensief wil lijnen is Modifast Intensive. Bij deze methode neemt men elke dag drie maaltijden waarin genoeg vitaminen en mineralen zitten om het lichaam goed te kunnen laten werken. Deze drie maaltijden bevatten slechts 500 calorieën waardoor er al snel resultaat gezien kan worden. Deze lage inname van calorieën zorgt er namelijk voor dat er niet genoeg energie uit de voeding gehaald kan worden om het gehele lichaam van energie te voorzien. Hierdoor zal het lichaam overgaan op het verbranden van lichaamsvet. Hierdoor zal men met Modifast Intensive dus al binnen een aantal dagen gewichtsverlies hebben. De maaltijden van Modifast Intensive zorgen ook elke dag voor genoeg eiwitten. Doordat de voeding eiwitten bevat blijft het hongergevoel uit. Hierdoor zal men minder snel overgaan tot het eten van tussendoortjes. Hierdoor werkt deze afslankmethode van Modifast goed wanneer men snel wil afvallen.

Modifast Snack&Meal is een andere afslankmethode van Modifast en geschikt voor eenieder die graag een aantal kilo kwijt wil of op gewicht wil blijven. Door de producten van Modifast Snack&Meal als vervanging van een volledige maaltijd te eten krijgt men niet alleen de benodigde voedingsstoffen binnen, maar wordt men ook minder hongerig. Daarnaast bevatten deze voedingsproducten en drankjes een stuk minder calorierijk dan een gehele maaltijd. Hierdoor zijn deze producten een stuk beter om af te vallen of op gewicht te blijven dan een dieet of een normaal voedingspatroon. De producten van Modifast Snack&Meal leveren 30% van de dagelijkse hoeveelheid vitaminen en mineralen die ingenomen worden. Met een vitaminepil per dag hierbij krijgt men al voldoende vitaminen binnen. Naast de maaltijdvervangers zijn er ook tussendoortjes bij Modifast Snack&Meal. Hiermee kunnen andere calorierijke tussendoortjes vervangen worden waardoor het veel gezonder is om deze te nemen. Deze luchtige tussendoortjes bieden dus een uitstekende vervanging voor normale tussendoortjes. Modifast Snack&Meal is bij het combineren van de vervangers en de tussendoortjes dus een uitstekende afslankmethode voor eenieder die slechts een aantal kilo af wil vallen. Daarnaast is het ook een uitstekende manier om af te vallen. Doordat de tussendoortjes en drankjes in verschillende smaken verkrijgbaar zijn, zoals chocolade, koffie, fruit en vanille. De tussendoortjes zijn ook verkrijgbaar met echte stukjes chocolade waardoor dit ook voor de zoetekauw een zeer goede manier is om op gewicht te blijven.

Modifast Laboraties is speciaal voor mensen gemaakt die op bepaalde plekken van het lichaam wat kilo’s willen verliezen. Daarnaast zijn er ook speciale afslankmethodes van de Laboraties speciaal voor bepaalde doelgroepen. Zo is er met Modifast Laboraties dus voor ieder wat wils.
Modifast Platte Buik is deel van Modifast Laboraties en is gericht op de mensen die graag een platte buik willen. Door de voeding en de drankjes van deze afslankmethode kan men uiteindelijk de platte buik die gewenst is krijgen. Door de platte buik wordt ook de taille smaller. Door Modifast Platte Buik naast de normale voeding te gebruiken zullen de suikers en vetten van de voeding gemakkelijk door de stofwisselingen komen waardoor deze niet meer opgenomen worden door het lichaam. Hierdoor zal het lichaam dus eerder beginnen aan het verbranden van lichaamsvet en dan voornamelijk in het gebied van de buik. Hierdoor zal uiteindelijk de platte buik door worden behaald. Daarnaast bevordert Modifast Platte Buik ook de spijsvertering waardoor de voeding minder opgenomen zal worden door het lichaam. Bij het nemen van Modifast Platte Buik kunnen het beste ook buikspieroefeningen gedaan worden om de buikspieren te trainen en hierdoor een plattere buik te krijgen.
Modifast 45+ Slanke lijn is speciaal voor 45plussers gemaakt. Door de voedingssupplementen te nemen naast de normale voeding wordt het vet van 45plussers gemakkelijker verbrand. Doordat de spijsvertering achteruit gaat wanneer men op leeftijd is wordt het moeilijk om af te vallen. Door de stoffen in Modifast 45+ Slanke lijn wordt de spijsvertering weer verbeterd waardoor deze sneller zal gaan werken. Hierdoor worden zij sneller afgevoerd. Daarnaast helpt Modifast 45+ Slanke lijn ook bij het afvoeren van overtollig vocht. Juist wanneer men op leeftijd is kan men kampen met overtollig vocht wat juist alleen maar ruimte in het lichaam op gaat nemen. Door het afvoeren van dit vocht zal men ook gaan afvallen. De voeding van 45+ Slanke lijn bevat ondermeer smaakstoffen waardoor deze dus niet vies zijn om in te nemen. Hierdoor is het dus fijn om deze pillen te slikken en is het gemakkelijker vol te houden.
Modifast Laboraties Fat Burner helpt, zoals de naam al doet vermoeden, bij het verbranden van vet. Hierdoor helpt het bij het afvallen. Doordat het slechts uit natuurlijke bestanddelen bestaat wordt de vetstofwisseling op een gezonde manier verbeterd. Hierdoor is Fat Burner dus een gezonde manier van vetverbranding. Het bevat onder meer groene thee en groene koffie. Groene thee helpt bij het verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam waardoor er gewicht verloren wordt. De groene koffie helpt bij het verminderen van de opname van koolhydraten. Koolhydraten bestaan voor een groot deel uit suikers waardoor deze dus vetmakend zijn voor het lichaam. Door het verminderen van de inname van koolhydraten zal er uiteindelijk minder gewicht bij komen.
Modifast Laboraties for men is speciaal gemaakt voor mannen. Het helpt hen bij het verliezen vor het overtollige gewicht. Door Laboraties for men naast de normale voeding in te nemen zal er bijgedragen worden aan het ontwikkelen van de spiermassa. Door een grotere spiermassa zal het lichaam meer energie nodig hebben om goed te kunnen werken. Hierdoor zal het lichaam meer vet moeten verbranden, omdat het lichaam energie kan halen uit het vet. Met Modifast for men kunnen mannen dus overtollig vet verliezen terwijl zij een spiermassa opbouwen.

Modifast ProtiPlus 3.2.2 is in de loop van 2011 een zeer populaire afslankmethode geworden. Doordat deze methode helpt bij het verliezen van veel overtollig gewicht in een korte periode is deze door veel mensen met overtollig vet een gezonde manier om af te vallen. ProtiPlus heeft daarnaast ook verschillende drankjes, desserts en tussendoortjes waardoor men ook kan genieten tijdens het volgen van deze afslankmethode. De drankjes zijn verkrijgbaar in de smaken cappuccino en chocolade. De koekjes zijn gemaakt van granen met stukjes chocolade. De desserts van ProtiPlus bestaat in de smaken chocolade en vanille. De repen zijn er in de smaken melkchocolade met kokosnoot of pistache en pure chocolade met rode vruchten. In al deze producten zitten vitaminen en mineralen. Daarnaast bevatten zijn weinig suiker, vetten en zijn zij caloriearm waardoor zij een stuk gezonder zijn dan andere snacks. ProtiPlus bestaat in totaal uit drie fases in een week. Het aantal weken dat de afslankmethode duurt ligt volledig bij de gebruiker, maar meestal volgen mensen drie weken deze afslankmethode. De eerste 3 dagen van de week wordt de aanvalsfase genoemd. Hierbij worden er drie shakes per dag gedronken en daarnaast mogen er twee repen gegeten worden. Bij deze aanvalsfase mag er onbeperkt groenten en magere yoghurt gegeten worden. Daarnaast is het ook aan te raden om veel water tijdens deze fase te drinken. De twee fase duurt twee dagen en wordt de progressieve fase genoemd. Hierin worden twee normale maaltijden per dag gegeten met daarnaast één shake of pudding en één reep. Hierbij mag er op de tweede dag ook alweer brood gegeten worden. Daarnaast mag er op deze dag ook fruit gegeten worden. Banaan is hierbij af te raden, omdat deze veel koolhydraten bevat. Bijvoorbeeld een appel is daarbij wel aan te raden. De derde fase heet de normalisatiefase en deze duurt het gehele weekend. Hierbij mogen er weer drie maaltijden gegeten worden. Daarnaast mag er ook één shake genomen worden. Repen zijn hierbij niet aan te raden. Bij elke maaltijd die gegeten wordt mag groenten en één stuk fruit gegeten worden. Hierdoor is het dus alweer gemakkelijk om goede maaltijden binnen te krijgen. Daarnaast is het in deze fase ook belangrijk dat er veel water gedronken wordt. Dit voert de afvalstoffen weg uit het lichaam waardoor de kilo’s er van af zullen vliegen. Deze fase van ProtiPlus bevat eigenlijk weer het begin van de aanvalsfase. Die begint gewoon weer op de dag na het weekend.